Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: Vizyonumuz: Ülkemizin bu cennet köşesinde, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek Türk’ün misafirperverliğini tüm konuklarımıza yaşatmak, güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı etkili iletişim kurarak, kaliteli hizmet üretmek ve kaliteli hizmet verebilmektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde ülkemizin örnek öğretmen evleri arasına girebilmektir. Suyun şifaya dönüştüğü bu güzel ilçemizde; Kurumumuza maddi manevi emeği geçen (yeni-eski) tüm çalışanlarımıza, bizden desteklerini esirgemeyen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kamu kurum-kuruluşlarına ve bizleri tercih edip misafirimiz olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Misyon: Misyonumuz: Başta Öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm üyelerimiz ve misafirlerimizin eğitim, konaklama, yeme-içme, toplantı, eğitim amaçlı gezi, sosyal ve moral ihtiyaçların karşılanmasına, mesleki ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışma içinde olmalarına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlamalarına katkı sağlamaktır. Ayrıca; ihtiyaç duyulduğu hallerde, üyelerimize hizmet götürebilmek için bünyemizde çeşitli üniteler açmak, fuar, sergi ve kermes gibi faaliyetleri düzenlemek veya düzenlenmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer - Katı Yakıt
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 658 08 28/0536 975 1971/0533 503 01 93

Belgegeçer - (312) 658 0828

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://haymanaogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - ÇALDAĞ MAH. CUMHURİYET CAD. ÖĞRETMENEVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO 20 HAYMANA / ANKARA

Öğretmen :6
Öğrenci :176
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :70
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Adres - ÇALDAĞ MAH. CUMHURİYET CAD. ÖĞRETMENEVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO 20 HAYMANA / ANKARA

Ulaşım Ulaşım Haymana Belediyesi´ne ait otobüsler ile sağlanmaktadır. Otobüsler AŞTİ´den hareket edip Gölbaşı ve Haymana istikametinde seyretmektedir. OTOBÜS İLETİŞİM NUMARALARI: AŞTİ- 3410050 HAYMANA - 6580210

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 75 km. uzaklıktadır. Kurumumuz ilçe merkezindedir.